Vi erbjuder

Passionen till fotografi är det som driver oss.


Vi finns här för dig

ServiceBilder

Vår målsättning är inte att ha det största bildarkivet utan fokuserar istället på att kunna erbjuda ett mindre antal kvalitativa bilder. Kvalité är för oss inte bara teknik utan också vad vi berättar i bilden. Vi har noga utvalda fotografer och agenturer som är representerade av Folio Images. Flera av oss i teamet på vårt kontor är också fotografer för att vi kontinuerligt ska kunna fotografera nya bilder på aktuella teman. Alla våra bilder är självklart royaltyfria. Hoppas du gillar dem lika mycket som vi.


Fotografering

Vi kan erbjuda allt från kortare uppdragsfotograferingar till större fotoprojekt. Behöver ni porträtt på er personal? Behöver ni en bildbank till ert företag men har svårt att hitta de rätta bilderna för just er specifika bransch? Låt oss göra en fotografering där ni med kunskap om er bransch och vi med vår fotografiska erfarenhet tillsammans kan arbeta oss fram till de rätta motiven. Vi har erfarenhet från stora som små fotoproduktioner.


Bildkonsultation

Vill ni ha hjälp med en bildletning? Ingen kan vårt arkiv så väl som vi. Kanske ger vi dig en ny vinkel på bildlösning med vår bildletning. Det kan dessutom finnas nyinkomna bilder i vårt system som ännu inte lagts ut på hemsidan. Det här är en service vi gör helt gratis förstås. Skulle ni vilja ha hjälp med att lägga en mer långsiktig bildstrategi för ert företag så kan vi hjälpa till med det också. Vi kan bilder.

Inte bara bilder.

Vår vision


Äkthet

För oss är det viktigt att erbjuda äkta och trovärdiga bilder.

Identifikation

Våra bilder speglar en verklighet som vi kan känna igen oss i.

Kvalité

Vi får ofta beröm för den exceptionellt höga kvalitén vi har på våra bilder.

Enkelhet

Royaltyfritt förstås så ni kan använda bilderna hur många gånger och hur länge ni vill.