Våra priser

Enkel och tydlig prissättning.


En eller flera bilder?

Våra köpalternativSingelbild

Ibland är inte behovet mer än att köpa en eller två bilder. Det gör du då enkelt genom att använda våra styckbildpriser.


Flexpaket

Vid köp av 3 eller fler bilder får du paketrabatt. Du har flexibilitet i valet av antal bilder eller bildstorlekar. När du lägger dina bilder i kundvagnen får du automatiskt din rabatt och rabatten ökar ju fler bilder du väljer.


Mervärdeskonto

Ett enkelt sätt att handla bilder på större volymer med tydliga rabatter. Genom att fylla på ett belopp i en värdepott så får ni nyttja den summan som en avräkning för era framtida bildköp. Beroende på storleken på det paket ni väljer får ni en extra summa som bonus att handla fler bilder för.

När du köper singelbild

Priser


890 kr

XS

1 990 kr

S

3 990 kr

M

4 990 kr

L

Rabatt när du köper flera bilder

Flexpaket


3-410%
5-920%
10-2430%
25-4940%
50 eller fler50%

Bilder på volym

Mervärdeskonto


30 000 kr

40%

50 000 kr

60%

70 000 kr

80%

Steg för steg

Att handla bilder


Steg nr.

01

Sök bild

Du söker enkelt på hemsidan med sökord där du kan lägga till flera ord för att få en mer avgränsad sökning. Exempel; skola utomhus lärare. Du kan också välja att inspireras av våra nya bilder, kategorier eller inspirationer. Har du fortfarande inte hittat din bild så hjälper vi gärna dig att leta fram bildförslag. Det gör vi gratis förstås.

Steg nr.

02

Lägg i kundvagnen

Nu lägger du bilden i kundvagnen. Är du inte kund hos oss sen tidigare så börjar du med att skapa ett konto. Väljer du att köpa fler bilder än två så får du automatiskt upp den aktuella mängdrabatten som är större ju fler bilder du köper. Slutligen väljer du den betalform du önskar använda för bildköpet. Faktura kommer sedan att skickas till dig om du inte valde att betala direkt med kreditkort eller har ett konto hos oss.

Steg nr.

03

Välj storlek

Vi har fyra olika bildstorlekar och där priset avgörs av vilken storlek du väljer. Två av våra bildstorlekar är anpassade för web och två anpassade för tryck. När du valt storlek så kommer priset upp bredvid bilden i sökfönstret. Våra olika storlekar och priser ser du också här på sidan under blocket Priser. Sen kan det vara bra för dig att veta att alla våra bilder är royaltyfria.

Steg nr.

04

Ladda ner bilden

Nu laddar du bara ner bilden till din dator. Svårare än så är det inte. Skulle du ändå tycka att det är komplicerat eller bara har bråttom så kan du självklart höra av dig till oss så skickar vi över bilden direkt till dig.