Ansöka
till oss

Våra bilder

Vill du vara en del av vårt fotografteam? Det är en stor efterfrågan på Folios bilder just nu både i Sverige och utomlands. För att möta den efterfrågan behöver vi öka mängden bilder i arkivet.

Vi söker dig som är kreativ, kvalitétsmedveten och produktiv. Ett personligt fotografiskt uttryck värderar vi högt. Du behöver dessutom ha en stark egen drivkraft och intresse för att fotografera bilder på våra mest efterfrågade teman. Att du fotograferar med en fullformatskamera och levererar minst 300 bilder om året till oss ser vi som en självklarhet.

Som arbetsprov till en ansökan vill vi se ett hundratal bilder lågupplöst skickade till oss via We Transfer. Bilderna du skickar in ska representera de bilder du skulle leverera till Folio om ett samarbete blir aktuellt. Skicka gärna även en länk till din hemsida eller instagram.

Med ansökan vill vi dessutom ha en text där du berättar om din fotografiska verksamhet och bakgrund. Varför du söker just Folio? Hur du ser på ditt kommande bildbyråengagemang? Vad kan du erbjuda oss?

Ansökan eller frågor kring ansökan skickas till bild@folio.seRegistrera dig som ny kund

Stäng
overlay
loading

Skapa mapp

Stäng