Våra
filmer

Våra bilder

Vi erbjuder filmklipp som har exceptionell visuell och teknisk kvalité samt en tydlig skandinavisk touch. Filmerna är producerade med marknadens främsta filmutrustning för att kunna anpassas till tv- och reklamfilms sammanhang. Kvalité är ledordet och där alla våra filmklipp självklart är filmade i RAW för bästa resultat. Arkivet har idag närmare 7000 filmklipp och utökas kontinuerligt med nya motiv.

Se alla filmer


Cases

Vår höga tekniska kvalité är uppskattad av många kunder och våra filmklipp har visats i flertalet tv-produktioner. I reklam sammanhang så har våra filmklipp synts i kampanjer för bland annat Red Bull, Volvo, Tele2 och Sandå. Stoltast är vi nog ändå för filmklippen i videon som Avicii gjorde till låten ”Addicted to You”. En video som hittills fått över 300 miljoner visningar på YouTube.

Uppdragsfilmning


Vi åtar oss även uppdragsfilmning om ni inte hittar det ni söker i vårt arkiv. Folio Films flotta är specialanpassad för filmproduktioner med höga tekniska krav. Vi erbjuder olika filmkamerapaket för bästa anpassning till önskad produktion.

Du är välkommen att kontakta oss för en offert, info@folio.seRegistrera dig som ny kund

Stäng
overlay
loading

Skapa mapp

Stäng