Om oss

Det här är vi.


Storyn bakom allt

När vi startade Folio 2003 så var det med passionen till fotografi som grund. Vi ville skapa ett alternativ till de större bildbyråerna och där storleken på bildarkivet skulle vara underordnat innehållet. Det var viktigt att bildspråket hade en tydlig linje där äkthet och trovärdighet stod i fokus. Idag är vi en av de största bildbyråerna i landet med en tydlig plats även på den internationella marknaden. Tänk om vi visste det den där dagen 2003 när vi satt i en källarlokal i Stockholm och byggde upp det som idag är Folio.


Vi tror på dynamism. Vi finns nära produkten då alla som arbetar på Folio har en bakgrund inom fotografi. Passionen för fotografi var det som en gång fick oss att starta Folio och det som fortfarande idag är vår främsta drivkraft. Vi lever och andas fotografi.

Vi tror på inspiration. Vi är lyhörda för de trender och strömningar som finns inom fotografi och där vi följer både den inhemska och internationella marknaden för att kunna erbjuda en samtida fotografi. Men vår allra främsta inspirationskälla för våra fotoproduktioner är livet omkring oss. Vi inspireras från överallt.

Vi tror på flexibilitet. Vår samlade kunskap och erfarenhet inom fotografi och branschen i stort ger oss en trygg plattform att arbeta utifrån. Service till dig som kund har alltid varit viktigt för oss på Folio. Vi är lyhörda och flexibla inför att lösa dina bildbehov utifrån de önskemål du har.

148455
Bilder i arkivet
3
Kontor
135
Fotografer
4736
Koppar kaffe

PASSION. HÄNGIVENHET. BESLUTSAMHET.

Teamet


Susanne

Creative Director for Premium

Mattias

Product Coordination

Jan

Sales Manager