Våra
filmer

Våra bilder

Vi erbjuder genom Folio Film ett filmarkiv med filmer som har exceptionell visuell och teknisk kvalité samt en tydlig skandinavisk touch. Filmklippen är filmade med obemannade radiostyrda farkoster i skiftande storlek. Det gör oss fria i att hitta rätt vinkel och höjd i våra filmtagningar. Kvalité är ledordet när varje filmning blir till magiska flygturer över stadslandskap eller svårtillgänglig vildmark. Filmerna är producerade med marknadens främsta filmutrustning för att kunna anpassas till tv- och reklamfilms sammanhang. Alla våra filmer är dessutom filmade i RAW för bästa resultat. Arkivet har idag över 6000 filmer och utökas kontinuerligt med nya motiv.

Kontakta oss så berättar vi mer, calle@folio.se


Cases

Vår höga tekniska kvalité är uppskattad av många kunder och våra filmklipp har visats i flertalet tv-produktioner som Den stora branden, Kobra och Dokument inifrån – ”Kvinnan bakom Tomas Quick”, ”Den osvenska modellen” och ”Bränn en bil - få ett jobb”. Produktioner som var fyllda med våra filmklipp. I reklam sammanhang så har våra filmklipp synts i kampanjer för bland annat Red Bull, Tele2 och Sandå. Stoltast är vi nog ändå för filmklippen i videon som Avicii gjorde till låten ”Addicted to You”. En video som hittills fått över 100 miljoner visningar på YouTube.

Uppdragsfilmning


Vi åtar oss även uppdragsfilmning om ni inte hittar det ni söker i vårt arkiv. Folio Films flotta är specialanpassad för filmproduktioner med höga tekniska krav. Vi erbjuder olika helikopterpaket med filmkamera för bästa anpassning till önskad produktion.

Du är välkommen att kontakta oss för en offert, calle@folio.seRegistrera dig som ny kund

Stäng
overlay
loading

Skapa mapp

Stäng