Nyheter
från Folio

Om oss

2014-02-25 Tillbaka till livet

Folio stödjer CancerRehabFonden, en ideell organisation som arbetar för att ge människor rehabilitering efter cancerbehandling. De hjälper även familjer där barn drabbats av cancer med rekreationsresor eller hjälpmedel. Deras arbete och stöd är livsavgörande för många. Vi är glada över att Folios bilder har fått en möjlighet att vara med och bidra till det viktiga arbetet.
www.cancerrehabfonden.se

2014-01-24 World Press Photo

Stolt berättar vi att vår VD Susanne Grönroos har blivit inbjuden att sitta i årets jury för World Press Photo i Finland.

2012-11-01 Folio flyttar till nya lokaler

Folio flyttar till större lokaler i fastigheten Kungliga Myntet på Kungsholmen. Vi känner historiens vingslag i de vackra och anrika lokalerna från 1700-talet. Det har tidigare gjutits mynt och medaljonger i lokalerna då Statens Myntverk låg här förut. Nu kommer det här istället att skapas god bildbyråfotografi.

2012-09-06 STHLM DE LUXE

Under STHLM DE LUXE den 8 september till 21 oktober 2012 på Sturegallerian i Stockholm är vi inbjudna att ställa ut fotografier. Välkomna förbi och njut av ett urval vackra bildbyråbilder.

2011-10-17 Folio erbjuder nu egna RF-bilder

Många av er kunder har önskat att Folio ska erbjuda egna royaltyfria bilder. Vi kan nu meddela att vi på hemsidan nu presenterar Folios första royaltyfria bilder. RF-bilder som är fotograferade av Folios kreativa fotografer och med ett tydligt skandinaviskt anslag.

2011-07-08 Folio erbjuder nu RF

Vi kan nu erbjuda royaltyfria bilder på Folio hemsida då vi inleder samarbete med Maskot bildbyrå. Med det skandinaviska bildspråket i fokus har Maskot lyckats bygga upp en stark bildkollektion med royaltyfria bilder som vi är glada över att nu kunna erbjuda dig som kund.

2010-07-06 Folio förvärvar Gorilla

Den finska kreativa bildbyrån Gorilla ingår numera i Folio. Det gör att vi snart kommer att kunna erbjuda alla Gorillas fantastiska bilder på svensk marknad. Gorilla har i sin kollektion totalt omkring 15 000 bilder som kommer att bli ett fint tillskott till Folios arkiv. Med köpet av Gorilla blir Folio med det nya kontoret i Helsingfors en tydligare aktör på finsk marknad.Registrera dig som ny kund

Stäng
overlay
loading

Skapa mapp

Stäng